Om behandleren

Om behandleren

Mit navn er Birgit Bak.


Jeg har allerede levet et langt og godt liv, men føler mig langt fra færdig med arbejdslivet.

Siden 1995 har jeg boet og bor stadig på Refshøjgaard, som drives økologisk. Sammen med gården har jeg en mindre gårdbutik, hvor jeg sælger lidt af egen avl, genbrug samt diverse helsekostprodukter.


Jeg har altid interesseret mig for alt, hvad der har med menneskekroppen at gøre samt vores fantastiske samspil med det, som vi lever i med og af. Derfor brugte jeg nogen tid på at undersøge, hvad som lige netop passede til mit temperament, og hvor jeg kan gøre mest gavn, som behandler. Efter at have cirklet lidt omkring emnet, slog jeg til i efteråret 2016, hvor jeg startede på Heilpraktikerskolen. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Udover at give anledning til selvransagelse og genopretning, så har jeg fået en utrolig god balast af den bedste viden inden for det naturmedicinske felt, og vi er undervist af højt kvalificerede behandlere og læger. Så alt det grundlæggende er bare på plads.

Udover uddannelsen som heilpraktiker, har jeg også en uddannelse inden for mindfulness samt kurser i traumebehandling ved hjælp af eymovement. Desuden har jeg grundlæggende kursus i kropsterapi og dorn-behandling, som jeg løbende udbygger. Jeg har også en uddannelse, som qi gong instruktør, som jeg løbende dygtiggør mig i. 


De mange år med landbruget har givet meget, da jeg altid har gravet dybt både i forhold til dyrenes og planternes sundhed og sygdomme samt genetikken, der ligger bag.

NYSGERRIG er mit mellemnavn. :)

I den kedelige men praktiske ende har jeg længere regnskabsmæssig baggrund, ligesom jeg har læst filosofi på Århus Universitet. Det sidste er dog ikke så dumt, da det giver et indblik i den videnskabelige verden med dens gode såvel som mangelfulde sider.

Privat er jeg mor til 3 voksne børn og har sågar to børnebørn. Jeg kan lide at synge, danse, dyrke qigong og yoga. :)