Behandlingsmuligheder

Heilpraktiker Birgit Bak

Østjysk NaturmedicinBehandlingsmulighederEn heilpraktiker er en lægeeksamineret / alment praktiserende naturmediciner. Vi er uddannede ud fra den tyske naturmedicinske metode, som har dybe rødder i bla. de traditionelle tyske kursteders mange fantastiske muligheder for at forebygge og regenerere. Det er da også fra disse kursteder, at megen viden stammer. Viden, som så hele tiden opdateres, og som har udgangspunkt i det hele menneske. Vi uddannes til at gå i dybden med symptomer og afsøge de bagvedliggende grunde til aktuelle lidelser. Vi har en palet af værktøjer, som er nyttige undervejs. Kort sagt handler det om, at finde ud af, hvad kroppen har for meget og for lidt af, så vi kan fjerne det, der generer og tilføre det, som mangler. 


Den grundige samtale og undersøgelse.

For at kunne give dig den bedste behandling, er det vigtigt med en grundig samtale. Samtalen forberedes ved, at du udfylder et spørgeskema forlods, som vi så arbejder videre med. Desuden vil du blive undersøgt fysisk og jeg vil lave en irisanalyse, for at sikre mig, at vi er på rette spor. Behandlingen tilrettelægges specielt til  og sammen med dig.

Behandlinger:


Øreakupunktur og lysterapi


Posturologisk genopretning


Traumeforløsning


Kropsterapeutisk massage 


MindfullnessØreakupunktur 

En behagelig og yderst effektiv behandlingsform, både når det handler om smertelindring eller bedring af længerevarende lidelser. 

Naturlige virkemidler:


Kostråd


Vitaminer


Mineraler


Urter


Homøopati og cellesalte


Bachs Blomstermedicin

Irisanalyse


Et effektivt værktøj, der sammen med dine egne oplysninger, hjælper med til at sikre, at vi får sat ind med behandling de rigtige steder. 

Østjysk Naturmedicin ved Birgit Bak

Refshøjgaard

Skanderborgvej 202

Norring

8382  Hinnerup

CVR: 33 92 76 06

Copyright © All Rights Reserved